top
English

 

Om Security Service ApS

Her på siden findes en general information om Security Service ApS.

Security Service blev stiftet i foråret 1999 og har på få år, opnået status som en af de førende sikkerhedsudbydere i Danmark. Firmaet beskæftiger i dag over 40 professionelle og dedikerede medarbejdere, hvor af flere har politi eller elite militærmæssig baggrund.

I en branche med et stort antal vagtfirmaer, har det fra starten været Security Service ønske, at differentiere sig ved at udbyde specielle sikkerhedsløsninger. Vi har sat kvaliteten og tætte kunderelationer i højsædet og lægger meget vægt på at vores kunder altid oplever en førsteklasses service.

Nøgleordene for os er: Service - Kvalitet - Eksklusivitet - Fleksibilitet

Security Service bygger på en filosofi om, at der både i den private sfære og i erhvervslivet vil være tidspunkter, hvor gensidig påvirkning og samarbejde med andre er afgørende for succes.

De risici, personer og virksomheder står overfor i et dynamisk globalt miljø, skaber i stigende grad behov for at arbejde sammen med professionelle sikkerhedsfolk.

Vores kundekreds omfatter bl.a. Plade-, Produktions og TV selskaber, koncert-, event-, og modelbureauer, modehuse, hoteller, ambassader samt nationale og internationale virksomheder.

Alle medarbejderne i Security Service er grundigt udvalgte og rekrutteres i samarbejde med en ekstern konsulentvirksomhed.

Udover den obligatoriske AMU-vagtuddannelse, efteruddanner Security Service alle medarbejdere i en intern service og vagtuddannelse, så de til enhver tid kan varetager kundernes interesser på professionel vis.

Firma info
Kontakt info:
Tlf.: +45 70 10 15 11
e-mail: